Blogger Layouts

Grab A Button

Wednesday, May 30, 2012

Rantau yang bakal ditinggalkan.... -_-

assalammualaikum....

Sekarang musim kesedihan yang bakal dirasai oleh semua plajr universiti kat malaysia (karangan)
masing masing sibuk untuk uruskan tahun terakhir kat Uni erimabas kembali masa pertama kali jejak kaki kat UMS.. sapa yang x tau Ums ni Universiti Malaysia Sabah, (sabah Maju dah Ok)
hm... banyak sangat dugaan sepanjang belajar kat sini dari-kawan2 -kos Psikologi child and family -pensyarah(i've learn many thing here) Tq for being part of me..

Aku rase semua orang pun akan kate masuk U tempatan habiskan duit kerajaan, cehhh korang ingat aku x bayor ke ^_^... bukan senang nak masuk. tapi bila samapai masa nak keluar lagi bukan senang sebab kita dah bina banyak sanagt kenangan. betullah kata orang zaman belajar ni lah yang akan menjadi kenangan yang terindah :) sangat indah... 

untuk merasmikan pengakhiran kami di UMs Ha20 (child and family)kami ade buat farewell lar untuk bersama2 menikmati kesedihan atas perpisahan T_T hehehe. sampai x boleh nak bercakap air mata dah menyatakan segalanya...



nampak x betapa ramainya gegel kat kelas kami :)
ni pon x ramai yg datang sbb masing2 
ade urusan lain yg lebih penting :)

p/s  video

semoga perhubungan yg dibina kekal dunia akhirat amin

lepas ni masing2 sibuk urus thesis ,saya sibuk EXAM last than praktikal
semoga setiap jalan yang kita lalui mudah dan setiap dari kita sentisa 
berjaya SUccsEs

♥ u all




0 comments:

Post a Comment

tima kasih cbb komen.. teruskan bcer ea