Blogger Layouts

Grab A Button

Wednesday, January 4, 2012

mengenai HATI ♥♥♥♥♥♥♥

ASsalamualaikum.....

lame nye x wat entry nih .. huhu saje jek hilangkan bosan yang teramat sangt
k. neway mesti skang sume student tgah struggel *gile ya amat tu lah suruh study awal kate ade mase lagi*
same lar kat siah yg tgah dok on9 sambil belek2 makann *kuangasam u tiputipuu plak*
tahun akhir kot, sangt tragik bile tgok semakan kesluruhan mark untuk seluruh sem then waduh2 ... gempak takut syeram... but tape ALLAH give time to improve it (tq ALLAH)
sungguh ta tipu i struggle gile... insyaallah aku yakin pade kuase nye... 

kan ALLAH ade berfirman 
"Sesungguhnya Allah Tidak Akan Mengubah nasib suatu Kaum Hingga Mereka Mengubah Diri Mereka Sendiri"


dan aku cube dlm proses ubah nye... weuuuuu ... kan prevent is better than cure =)
speaking plop ... multiculture kan..

hm... menulis gune hati... sejuk ati aku skang bile tgok member2 dulu smkin brubah kearah
kebaikan ni,mereka lebih mendalami agama dan setiap tindak tanduk mesti ade reason, and 
yup diorang blaja dr kesilapan *terfikir aku macammane yer* 



ASYIK memandang yg hitam terlupa yg putih
tengok pde keburukan org lupe pade kebaikan yg dilakukan , yer kite boleh membenci tp jgm membenci dirinya tp pada ape yg dilakukannnye E.G. maksiat yg dilakukannya.. yup aku blajar through FRIEND... member2 yg aku slalu crita, mungkin tak sebaik kawan KORANG tp to me itu dh cukup bagus:
- ble ko tak solat ade org ingatkan
-ble ko cakap x elok ade org tgor

=)  =) =)


kawan ni kan boleh dipilih so kepada SANG PEMILIH cari yg terbaik tak salah kadangkala memilih lau ia untuk kebaikan.. aha ade 5 paper lagi termasuk hari ni jam 2-4, 1 week more nak balik JOHOR.. 

jalan ALLAH sentiasa ade untuk kite pilih la yg lurus atau bengkok.. dna mungkin yag bengkok yg terbaik..._terimakasih_ 

1 comments:

MLSC by Rina Isa said...[Reply to comment]

PENCINTA FASHIONS / HANDBAGS!
Jom temui kami di:
http://mrsladysstylo.blogspot.com/

Post a Comment

tima kasih cbb komen.. teruskan bcer ea